Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی، دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، عصر امروز 26 شهریورماه، که به منظور شرکت در مراسم تودیع و معارفه استاندار خراسان‌جنوبی، به بیرجند سفر کرده بود، در بدو ورود در جمع خبرنگاران سخن گفت.

استانداران باید برنامه های دولت را قبول داشته و پیگیری کنند

دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که ارزیابی شما برای انتخاب استانداران چیست، اظهار کرد: بر اساس ارزیابی‌هایی که داریم و تقاضایی که از سوی برخی از استانداران وجود دارد، دست به جابجایی‌هایی زد‌ ایم، برخی نیز چهار سال تجربه مدیریت در مقام استانداری دارند که جابجایی آن‌ها برایشان باعث کسب تجارب جدید خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه معیارهای ما برای انتخاب استانداران همان معیارهای مدنظر در دولت یازدهم است، افزود: استانداران باید برنامه‌های دولت را قبول داشته باشند و پیگیری کنند.

وزیر کشور ادامه داد: استانداران باید اهل تعامل و همکاری بوده و پتانسیل ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌ها را داشته باشند.

وزیر کشور در ابتدا، با نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی دیدار کرد.

لزوم توجه دولت به روستاهای مرزی خراسان‌جنوبی

آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی، نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی در این دیدار گفت: در حال حاضر 500 روستای خراسان‌جنوبی با تانکر آبرسانی می‌شود و مردم به خصوص مرزداران دچار مشکلات اقتصادی جدی هستند.

وی با بیان اینکه حل مشکلات مادی و معنوی مردم و رسیدن به اهداف نظام مورد انتظار همه از مسئولان است، افزود: امید است استاندار جدید به خبرهای خوشی از پیشرفت‌ها در زوایای مختلف برسد.

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی با بیان اینکه صنایع دستی یکی از موضوعاتی است که در روستاهای مرزی با همکاری دولت باعث ماندگاری مردم استان می‌شود، اظهار کرد: وظیفه مسئولان است که برای حل مشکلات مردم تلاش کنند.

ضرورت تقویت نگاه توسعه‌ای استانداران

دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور نیز در این دیدار گفت: تقویت نگاه توسعه‌ای و اخذ تجارب جدید برای و استانداران کشور بسیار حائز اهمیت است.

وی هدف از این دیدار را ابلاغ سلام دکتر روحانی به نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی دانست، افزود: هماهنگی با همه مسئولان، نمایندگان و نماینده ولی فقیه در استان باید وجود داشته باشد و باید به درستی از تمام ظرفیت‌ها استفاد شود.

وزیر کشور با اشاره به وضعیت کشور در چهار سال گذشته، بیان کرد: اقدامات شایسته‌ای در چهار سال گذشته انجام شده که دولت داوزدهم باید با استفاده از تجربیات دولت قبل عملکرد بهتری داشته باشد.

در ادامه وزیر کشور در مراسم تودیع و معارفه استاندار خراسان‌جنوبی حضور پیدا کرد. در ابتدای این مراسم نماینده مردم بیرجند و درمیان در مجلس شورای اسلامی سخنرانی کرد.

در زمینه جذب سرمایه‌گذار در خراسان‌جنوبی موانعی وجود دارد

حجت‌الاسلام سیدمحمدباقر عبادی، نماینده مردم بیرجند و درمیان در مجلس شورای اسلامی در این مراسم اظهار کرد: در حال حاضر، حدود 500 روستا در استان آبرسانی سیار می‌شوند، کشاورزی وضعیت مناسبی ندارد و همین موارد مهاجرت را سبب شده است.

وی افزود: در زمینه جذب سرمایه‌گذار در استان موانعی وجود دارد که از آن جمله می‌توان به نبود زیرساخت مناسب به خصوص در بحث حمل ونقل، نبود راه‌های مناسب، نبود توجه مناسب در تولید و دوری از مرکز اشاره کرد موانعی است که سد راه سرمایه‌گذاری شده و نیازمند مساعدت است.

نماینده مردم بیرجند و درمیان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بازاریابی لازم در خصوص محصولات استان صورت نمی‌گیرد و عملاً حضور کم‌رنگ بازرگانان را در استان شاهد هستیم، یادآور شد: در استان تقریباً جاده دو بانده وجود ندارد و خانواده‌های زیادی را داغدار کرده است.

355 روستا در خراسان‌جنوبی، نیازمند آبرسانی سیار هستند

سیدعلی‌اکبر پرویزی، استاندار پیشین خراسان‌جنوبی نیز در این مراسم به فعالیت یک سال گذشته اشاره کرد و افزود: اورژانس قائن طی چهار ماه تکمیل و 40 تخت اورژانس و دیالیز فعال شد و مرکز رادیوتراپی راه‌اندازی شد که خیران در این مسائل بسیار کمک کردند و دولت بحث تجهیز آن را انجام داد.

وی با اشاره به بحث راه آهن استان، بیان کرد: دولت مصوباتی در سفر به این استان در راستای بحث راه‌آهن داشت و رئیس جمهور در سفر اول خود بر این موضوع تأکید داشت و قول دادکه اگر بخش خصوصی در این زمینه بیاید، تسهیلات بانک توسعه ملی به این موضوع اختصاص داده می‌شود.

استاندار پیشین خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه 355 روستا در استان، نیازمند آبرسانی سیار هستند، افزود: با تلاش‌های صورت گرفته،60 روستا از مدار آبرسانی سیار خارج شده‌اند اما هنوز وضعیت روستاها خوب نیست.

پرویزی یادآور شد: امیدواریم مدیران دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران و بخشداران با تلاش بیشتر به توسعه استان بپردازند.

اولویت نخست دولت، حل مشکلات اقتصادی کشور است

دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور نیز در این مراسم گفت: اولویت نخست دولت، حل مشکلات اقتصادی کشور است و راه حل این مشکل، اجرایی کردن و تحقق اقتصاد مقاومتی و همراهی مردم در این اقتصاد است.

وی با بیان اینکه رکود بالا و افزایش تحریم‌ها در حوزه‌های مختلف و اوضاع بسیار حاد مالی، شرایط ابتدای دولت تدبیر و امید بود، افزود: در این شرایط دولت وحدت، انسجام و گشایش در حوزه اقتصادی، سیاست خارجی، انرژی هسته‌ای را در دستور کار خود قرار داد و همه این فراز و نشیب‌ها نتیجه‌ای شد که ما امروز علی‌رغم بد‌قولی‌های دولت‌های سلطه‌گر به ویژه آمریکا نسبت به ایران که مردم دنیا به فرماندهی رهبری متوجه شدند که هیچگاه به آمریکا نباید پایبند بود.

وزیر کشور بیان کرد: اما با این بد‌عهدی‌ها و تحریم‌ها توانستیم از روش‌ها و شیوه‌های مختلف در نظام بین‌الملل احقاق حق کنیم و مهم‌ترین مسئله در نتیجه مذاکرات، احقاق حق ایران بود.

رحمانی‌فضلی ادامه داد: در این راستا به دنیا ثابت شد ایران کشوری پایبند است اما ‌همانگونه که رهبری فرمودند‌ با توجه به این پایبندی اگر تخلفی از سوی سایر کشور‌ها صورت بگیرد ما جوابگوی دشمنان خواهیم بود.

باید با احترام به تمام تشکل‌ها، دغدغه جامعه را بررسی کنیم

محمدمهدی مروج‌الشریعه، استاندارخراسان‌جنوبی نیز در این مراسم گفت: باید با احترام به همه منش‌ها و جریان‌های سیاسی، تشکل‌ها و نهادهای مدنی به ویژه حامیان دولت، دغدغه جامعه را بررسی کنیم.

وی افزود: با وحدت شکوهمند بتوانیم سیاست رهبری و شعارهای رئیس جمهور را پیاده کنیم و توفقیات ارزشمندی داشته باشیم.

در پایان این مراسم « محمدمهدی مروج‌الشریعه» به عنوان استاندار جدید خراسان‌جنوبی معرفی و از زحمات «سیدعلی‌اکبر پرویزی»، استاندار پیشین خراسان‌جنوبی، تقدیر شد.

گزارش از زهرا حمیدی



منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۲۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است

وزیر نفت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت ایران را فرصتی مناسب برای نمایش دستاوردهای بزرگ ۲.۵ سال اخیر وزارت نفت در دولت سیزدهم دانست و گفت: در مدت یادشده، تولید نفت خام ایران با تکیه بر شرکت‌های داخلی بیش از ۶۰درصد رشد کرد و صادرات آن به‌شدت افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در آیین گشایش رسمی بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با بیان اینکه امسال بیش از هزار و ۵۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی در نمایشگاه بین‌المللی نفت حضور یافته‌اند، گفت: این نمایشگاه هر سال نسبت به سال‌ قبل باشکوه‌تر برگزار می‌شود که این موضوع باعث غرور هر ایرانی است.

وی با تأکید بر اینکه دولت مردمی سیزدهم از همان آغاز کار هیچ‌گاه منتظر مذاکرات رفع تحریم‌های بین‌المللی و خارجی‌ها نمانده است، افزود: در دو سال و نیم اخیر با اتکا به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی اتفاق‌های بزرگی در صنعت نفت ایران رخ داده است.

وزیر نفت با یادآوری اینکه در آغازبه‌کار دولت مردمی سیزدهم مقدار تولید و صادرات نفت کشور اوضاع مطلوبی نداشت، تصریح کرد: امروز در این حوزه به اعداد و ارقامی دست یافته‌ایم که باور آن برای بسیاری از اشخاص سخت است.

اوجی گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲ حدود ۱۳۲ طرح نیمه‌تمام به ارزش ۲۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار را تکمیل و هم‌زمان عملیات اجرایی ۵۰ طرح به ارزش ۴۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار را آغاز کردیم. در سال ۱۴۰۳، ۷۹ طرح به ارزش ۱۶ میلیارد دلار تکمیل و عملیات اجرایی ۵۰ طرح به ارزش ۲۵ میلیارد دلار آغاز خواهد شد.

وی برگزاری نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت ایران را فرصتی مناسب برای نمایش دستاوردهای بزرگ دو و نیم سال اخیر وزارت نفت در دولت سیزدهم دانست و بیان کرد: در این مدت، تولید نفت خام ایران بیش از ۶۰درصد رشد کرد و صادرات آن به‌شدت افزایش یافت.

وزیر نفت با اشاره به افزایش تولید ۵۴ میلیون مترمکعبی گاز، ۲۲۰ هزار بشکه‌ای ظرفیت فرآورشی کشور و ۱۰ میلیون تنی پتروشیمی کشور در طول عمر دو و نیم ساله دولت مردمی سیزدهم، گفت: بخش زیادی از این دستاوردها با بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌تمام صنعت نفت که بعضی تا بیش از ۱۰ سال معطل مانده بودند، به‌ دست آمده است.

وزارت نفت دولت سیزدهم معطل خارجی‌ها نمانده است

اوجی توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی را که ۲۰ سال در شرکت‌های مختلف دست به دست می‌شد، از دستاوردهای مهم وزارت نفت دولت سیزدهم دانست و اظهار کرد: این مهم به همت مدیران و کارکنان صنعت نفت و با اتکا به پیمانکاران داخلی انجام شد که هم‌اکنون ۱۲ میلیون مترمکعب گاز از آن تولید می‌شود و براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تا پایان دولت مردمی این رقم به ۳۰ میلیون مترمکعب و در سال‌های آینده به روزانه ۵۰ میلیون مترمکعب خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه دولت گذشته اعلام کرده بود حاضر است پالایشگاه آبادان را به‌عنوان قدیمی‌ترین پالایشگاه کشور به‌طور رایگان واگذار کند، افزود: امروز شاهد هستیم که این پالایشگاه کمک بزرگی به تولید فرآورده‌های نفتی کشور می‌کند و پارسال ۱۲ هزار میلیارد تومان سودآوری داشته است. عملیات اجرایی بخش دوم فاز ۲ این پالایشگاه نیز به‌زودی آغاز می‌شود.

وزیر نفت با تأکید بر اینکه وزارت نفت دولت سیزدهم در اجرای طرح‌ها و توسعه معطل خارجی‌ها نشده است، ادامه داد: بیش از ۵ میلیارد دلار برای جمع‌آوری گازهای همراه نفت در دولت سیزدهم برای گازهای همراه میدان‌های غرب و شرق کارون و میدان‌های غرب کشور قرارداد امضا شده است.

اوجی تصریح کرد: هم‌اکنون ۱۱.۵ میلیون مترمکعب گازهای همراه جمع‌آوری می‌شود که تا پایان امسال به ۳۰ میلیون مترمکعب می‌رسد. متان حاصل از فرآورش این گازها به شبکه سراسری گاز تزریق و ترکیبات سنگین‌ به‌منظور ایجاد ارزش افزوده، خوراک مجتمع‌های پتروشیمی می‌شود.

وی به تکمیل پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی پس از یک دهه اشاره کرد و گفت: با تکمیل این مجتمع، روزانه بیش از ۵۰ میلیون مترمکعب به ظرفیت پالایش گاز ایران اضافه شد.

خودکفایی کامل در صنعت نفت

وزیر نفت با اشاره به اجرای پروژه‌های بسیار مهم در زمینه ذخیره‌سازی گاز، بیان کرد: پارسال نسبت به سال ۱۴۰۱ بیش از یک میلیارد مترمکعب ذخیره‌سازی گاز بیشتری انجام شد.

اوجی درباره کیفی‌سازی فرآورده‌های نفتی در پالایشگاه‌های کشور، توضیح داد: تولید فرآورده یورو ۵ در پالایشگاه اصفهان پارسال محقق شد و براساس برنامه، کیفی‌سازی فرآورده‌های نفتی در همه پالایشگاه‌ها با اتکا به توان داخلی در حد یورو ۵ انجام می‌شود.

وی با اشاره به اجرای بیش از هزار کیلومتر خط لوله گاز در کشور، ادامه داد: در این دولت ۵ ایستگاه تقویت فشار گاز به بهره‌برداری رسید و بیش از ۶ هزار روستا گازرسانی شد.

وزیر نفت از آماده‌بودن پنج طرح پتروشیمی برای گشایش رسمی با حضور رئیس‌جمهوری خبر داد و گفت: با بهره‌برداری طرح‌های تازه پتروشیمی تا پایان امسال، ظرفیت صنعت پتروشیمی ۱۰ میلیون تن افزوده می‌شود.

به‌گفته اوجی، صنعت نفت ایران هم‌اکنون در همه بخش‌ها ازجمله توسعه میدان‌های نفت و گاز در خشکی و دریا، سازه‌های دریایی، احداث پتروپالایشگاه‌ها، جمع‌آوری گازهای همراه، و حفاری چاه‌های افقی و عمودی، با اتکا به فعالان و سازندگان داخلی این صنعت به خودکفایی رسیده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی انجام‌شده برای افزایش تولید نفت و گاز، فرآورده‌های نفتی و محصولات پتروشیمی در برنامه هفتم توسعه، با اتکا به توان شرکت‌های داخلی بیان کرد: محدودیتی در صنعت نفت برای سرمایه‌گذاری نیست و از همه سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در این صنعت دعوت می‌کنم و وزارت نفت نیز حمایت همه‌جانبه خواهد داشت.

وزیر نفت با بیان اینکه براساس آمار مرکز آمار و بانک مرکزی، وزارت نفت در سال ۱۴۰۲ کارنامه درخشانی داشته است، گفت: رشد اقتصادی گروه نفت و گاز پارسال بالای ۲۰درصد بوده که تأثیر بسزایی در رشد اقتصادی کشور داشته و البته بخش اعظم آن متأثر از گروه نفت و گاز بوده است.

صادرات ۳۵ میلیارد دلاری در ۱۴۰۲

اوجی با اشاره به صادرات ۳۵ میلیارد دلاری نفت در سال ۱۴۰۲ با وجود همه محدودیت‌ها، ادامه داد: دشمنان تلاش کردند که کشتی‌های صادراتی ایران را متوقف کنند، اما نتوانستند. همچنین در زمستان شاهد انفجار در خط لوله گاز بودیم که در کمتر از ۲۴ ساعت خط لوله عملیاتی شد و هیچ مشکلی برای گازرسانی به مردم عزیز پیش نیامد.

وی درباره برنامه وزارت نفت برای سال ۱۴۰۳ گفت: امسال ۷۹ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در بخش بالادست و پایین‌دست به بهره‌برداری می‌رسد و ۵۰ پروژه تازه نیز آغاز شده است.

وزیر نفت ادامه داد: با تکمیل پروژه‌های جدید صنعت نفت، ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه به تولید نفت، ۳۵ میلیون مترمکعب به تولید گاز خام، ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایشی و ۳ تا ۵ میلیون میلیون تن به ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی کشور افزوده می‌شود.

اوجی با اشاره به امضای قراردادهای توسعه‌ میدان‌های نفت و گاز از سوی شرکت ملی نفت ایران با شرکت‌های داخلی، گفت: چهار قرارداد با پیمانکاران داخلی به ارزش ۲۰ میلیارد دلار برای پروژه فشارافزایی در میدان مشترک پارس جنوبی و ۱۳ میلیارد دلار قرارداد برای توسعه هفت میدان نفتی از سوی شرکت ملی نفت ایران امضا شده است.

وی به فراخوان وزارت نفت برای تأمین خوراک گازی واحدهای پتروشیمی اشاره و بیان کرد: چند هفته گذشته اسناد مهمی با ۱۳ پتروشیمی برای تأمین خوراک گازی خود از ۲۰ میدان گازی امضا شد.

استقبال وزارت نفت از حضور بخش خصوصی در صنعت نفت

وزیر نفت تصریح کرد: از همه ظرفیت‌های کشور در بخش فنی، مالی، پیمانکاران و مشاوران برای رونق کسب‌وکار صنعت نفت استفاده می‌شود و هیچ جایی بهتر از سرمایه‌گذاری در این صنعت نیست، زیرا بازگشت سرمایه در صنعت نفت در کمترین زمان انجام می‌شود.

اوجی اظهار امیدواری کرد که با رونمایی از سبک تازه قراردادهای نفتی، رشد اقتصادی گروه نفت و گاز امسال نیز محقق خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه وزارت نفت از موضوع بهینه‌سازی مصرف انرژی غافل نشده است، تأکید کرد: نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار پروژه در شورای اقتصاد در حوزه‌های حمل‌ونقل، افزایش بازدهی نیروگاهی، و بهینه‌سازی مصرف در صنایع، ساختمان و ریلی مصوب شده است.

وزیر نفت ادامه داد: امسال با ابتکار مجلس شورای اسلامی، حساب بهینه‌سازی از منابع قابل تأمین برای حداقل ۳۰ هزار میلیارد تومان هزینه، به‌منظور بهینه‌سازی مصرف انرژی ایجاد شده است.

اوجی به توسعه دیپلماسی انرژی در دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: امروز  با وجود همه محدودیت‌ها نسبت به سال ۱۳۹۷ بالاترین مقدار صادرات انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: زمینه همکاری‌های نفتی با کشورهای خارجی با سفرهای رئیس‌جمهوری به کشورهای مختلف مهیا می‌شود؛ همکاری‌های نفتی خارجی در زمینه صادرات نفت، فرآورده‌های نفتی، محصولات پتروشیمی و صدور خدمات فنی و مهندسی روز به روز افزایش می‌یابد.

وزیر نفت در پایان با قدردانی از همه فعالان و شرکت‌های حوزه صنعت نفت یادآور شد: وزارت نفت از سرمایه‌گذاران علاقمند بخش خصوصی برای حضور در صنعت نفت استقبال می‌کند.

دیگر خبرها

  • پروژه‌های بهداشت و درمان عقب ماندگی‌های قزوین را بهبود می‌بخشد
  • دولت سیزدهم نویدبخش اجرای پروژه‌های شاخص در خراسان جنوبی است
  • نگاه دولت سیزدهم به کردستان یک نگاه ویژه است
  • پیشتازی قزوین در مولدسازی دارایی‌های مازاد
  • گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع
  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی