Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-رئيس مرکز توسعه سلامت کيش از اجراي طرح آمبولانس سيار مشاوره و آزمايش ايدز در کيش خبر داد.
به گزارش خبرگزاري آريا، دکتر محمدرضا رضانيا گفت: کارشناسان مرکز توسعه سلامت کيش در اين طرح با هدف آگاه‌سازي افراد جامعه از بيماري ايدز با انجام آزمايش و مشاوره رايگان در جزيره کيش فعاليت مي کنند.
وي افزود: راه‌اندازي پايگاه سيار با هدف ارايه خدمات آموزشي، اطلاع‌رساني، ارايه مشاوره و انجام آزمايش اچ آي وي يکي از مهم‌ترين و مؤثرترين مداخلات جامعه‌محور در اين زمينه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر رضانيا گفت: پس از گرفتن يک قطره خون از مراجعين، در کمترين زمان ممکن (حداکثر 20 دقيقه) نتيجه آزمايش به شکل محرمانه به افراد ارائه مي شود.
وي گفت: بي علامت بودن آلودگي به اچ آي وي، وجود باورهاي غلط و نگرش‌هاي منفي در جامعه باعث شده درصد بالايي از مبتلايان، از بيماري خود مطلع نباشند.
دکتر رضانيا گفت: دانش ناکافي و باورهاي غلط باعث مي‌شود افراد فکر کنند اين بيماري مخصوص افراد خاصي است و امکان ندارد آنها مبتلا شوند و به همين دليل ترجيح مي‌دهند براي تشخيص و درمان اقدام نکنند. 

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۵۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مین چی، در صورت تایید ایمنی، این دارو در اختیار بیمارانی قرار خواهد گرفت که به طور مادرزاد دندان ندارند تا تاثیرگذاری آن نیز تایید شود. محققان امیدوارند در ۲۰۳۰ میلادی فروش این دارو را آغاز کنند.

افراد معدودی دچار فقدان دندان مادرزادی هستند. عدم وجود ۶ دندان یا بیشتر شرایطی است که موروثی تلقی می شود. طبق بیانیه بیمارستان کیتانو که در این پژوهش همکاری می کند، نخستین مرحله آزمایش بالینی از سپتامبر امسال تا آگوست ۲۰۲۵ میلادی ادامه می یابد. برای مشخص شدن تاثیرگذاری دارو، آن را به داخل رگ افراد سالم ( ۳۰ مرد ۳۰تا ۶۴ ساله) تزریق می کنند. شرکت کنندگان باید حداقل یکی از دندان های عقبی شان را از دست داده باشند تا اگر دارو تاثیرگذار بود و دندان رشد کرد، مشکلی ایجاد نشود. هیچ عارضه جانبی مهمی در آزمایش روی حیوانات مشاهده نشده است.

در مرحله بعدی این دارو در بیمارستان کیتانو به بیماران با فقدان دندان مادرزادی داده می شود. محققان تصمیم دارند در این مرحله تعداد شرکت کنندگان را به ۲تا ۷ نفر محدود کنند که حداقل از زمان تولد ۴ دندان نداشته باشند.

داروی رشد دوباره دندان پروتئینی به نام USAG-۱ را غیر فعال می کند که مانع رشد دندان است. محققان معتقدند در آینده این دارو نه تنها برای افرادی با چالش فقدان دندان مادرزادی بلکه بیمارانی که به دلیل جراحت یا پوسیدگی دندانشان را از دست داده اند، کارآمد خواهد بود.

کد خبر 6098343 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • اولین «داروی رشد مجدد دندان» در جهان وارد فاز آزمایش بالینی می‌شود
  • حسینی در صدر ۶ داوطلب برتر جمعیت هلال احمر کشور در سال ۱۴۰۲
  • راه اندازی کلینیک سیار نورآوران سلامت در جیرنده عمارلو
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • نیویورک میزبان جزیره آزمایشگاهی اقلیمی