Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@19:43:05 GMT

فعالیت گروه سیار تست سریع کووید ۱۹ در جزیره کیش

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۵۲۹۵۱

فعالیت گروه سیار تست سریع کووید ۱۹ در جزیره کیش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، دکتر رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با اشاره به اجرای گسترده طرح حاج قاسم سلیمانی درنقاط مختلف و محله های مسکونی کیش گفت: برای قطع سریع تر زنجیره انتقال بیماری و شناسایی وجداسازی افراد مبتلا ، طرح تست سریع کووید ۱۹ با تلاش واحد بیماریها و آزمایشگاه مرکز توسعه سلامت کیش درحال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به مشخص شدن جواب تست در ۳۰ دقیقه پیگیری و مراقبت افراد مبتلا سریع تر و امکان انتقال این بیماری به دیگران محدودتر می شود.

رضانیا گفت: رعایت ضوابط بهداشتی از سوی مردم و همچنین در دستگاه‌های اجرایی و اداری افزایش‌ یافته و این مهم سبب خارج شدن کیش از وضعیت قرمز شده است اما نگرانی ما از تجمعات و دور همی های شب یلدا است .

دکتر محمدرضا رضانیا با اشاره به زحمات شبانه روزی کارکنان بهداشت و درمان در ده ماه گذشته برای مبارزه با بیماری کرونا گفت: با همکاری مردم، شیوع کرونا را در کیش کنترل کردیم و هم اکنون میزان شیوع و بروز بیماری در جزیره کیش کاهش پیدا کرده است.

دکتر رضانیا با هشدار درباره تاثیر تجمعات خانوادگی و دور همی شب یلدا در افزایش آمارمبتلایان به کرونا تاکید کرد: اگر این دور همی‌ها کنترل نشود امکان ورود به دوره جدید بیماری در دو هفته آینده وجود دارد.

وی از مردم خواست که مراسم شب یلدا را در فضای مجازی برگزار کنند و از دورهمی‌های خانوادگی بپرهیزند و اجازه ندهند که این دورهمی چند ساعته سلامتی آن‌ها و اطرافیان را به خطر بیاندازد.

دکتر رضانیا رعایت نکردن این اصول را موجب بازگشت دوباره بیماری به جزیره دانست و گفت: اگر موازین بهداشتی و فاصله گذاری رعایت نشود ممکن است محدودیت‌های جدیدی در نظر گرفته شود.

وی اضافه کرد: اعزام تیم سیار نمونه گیری کووید۱۹ در محلات،کارگاه ها و مجموعه های پر خطر،آموزش به بیماران کرونایی برای جداسازی بیماران از سایر افراد، آموزش و گندزدایی اماکن و وسایل و محیط های کار و پیگیری وضعیت بیماران و مراقبت از آنها از جمله اقداماتی است که مدافعان سلامت در مرکز توسعه سلامت کیش در راستای مدیریت و کنترل کرونا انجام داده و همچنان در حال خدمت رسانی به مردم بهویژهساکنان کیش هستند.

این مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر استفاده از ماسک، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی و کاهش تجمعات موجب شده میزان شیوع بیماری تا حدودی کنترل و کاهش یابد.

کد خبر 5097728

منبع: مهر

کلیدواژه: منطقه آزاد کیش ویروس کرونا تست کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر آمار کرونا شهرکرد شیوع کرونا کرمانشاه شب یلدا گرگان آلودگی هوا شهرستان کرج تبریز قاسم سلیمانی هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۲۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با اشاره به برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان گفت: در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود.

امیرسالار شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان اظهار کرد: اختلال اوتیسم با توجه به اینکه علتی مشخص و درمان قطعی ندارد، در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود و ایران نیز از این قائده مستثنی نیست و فعالیت‌های خوبی در این خصوص انجام شده است.

وی با اشاره به جزئیات برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان برای نخستین بار افزود: تعداد دونده و ورزشکار با ماهیت فرهنگ و ورزش، با بر تن داشتن پیراهن‌هایی که بر آنها طرح‌های کودکان اوتیسم نقش بسته بود و با شعار «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است» کنار یکدیگر دویدند.

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با بیان اینکه افزایش آگاهی عمومی جامعه هدف اجرایی شدن این طرح بوده است، تصریح کرد: برنامه‌ریزی این فعالیت از حدود سه ماه پیش انجام و زیرساخت‌های مورد نیاز آن فراهم شده است، همچنین ارتباط و هماهنگی با یک تیم ورزشی و تعداد زیادی ورزشکار انجام شد و با پیراهن‌های طراحی شده، این ورزشکاران در شهرهای دیگر و حتی شهرهای خارج از کشور نیز سفیران اوتیسم خواهند بود.

شریفی با اشاره به هماهنگی با هیئت ورزش‌های همگانی استان ادامه داد: با مساعدت باغ غدیر شهر اصفهان، این رویداد صبح روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت، برگزار شد و تعدادی از جوانان اوتیسم و سندروم داون و خانواده‌های آنها نیز در این جمع حضور داشتند.

وی با بیان اینکه برخی افراد از اوتیسم آگاهی نداشتند و با برگزاری این رویداد، به منظور کسب اطلاعات در خصوص این بیماری سوال کردند، گفت: امید است رویدادهای این چنینی ادامه‌دار باشد.

‌ کد خبر 751116

دیگر خبرها

  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • تاکید گروه‌های فلسطینی بر غیرقابل تغییر بودن مدیریت بر گذرگاه رفح
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • میدان را برای حضور گروه‌های مردمی در فعالیت پرورشی باز می کنیم
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴